La Brenne

Samen met DeWereldZien.be ben ik naar La Brenne in Frankrijk geweest . Onder de leiding van Tom Linster en Ann Coppens die de streek goed kennen hebben we een leuke tijd gehad . We verbleven in Brenne&Berry een B&B uitgebaat door gedreven Vlamingen en natuurliefhebbers Marleen en Dirk.  De locatie en super lekker eten is de perfecte uitvalbasis voor de natuurbeleving in La Brenne.

Hier heb ik mij veel bezig gehouden met Macrofotografie en soms wat vogel en landschapsfotografie .We moesten nooit ver te gaan om iets te fotograferen , zelf in de achtertuin van Brenne&Berry was er veel te doen . Heb veel bijgeleerd van soorten vlinders en vogels . Hopelijk heb ik de juiste benaming onder de foto’s gezet , anders mag je me het zeggen.

Hier mijn foto’s van een super leuke week La Brenne !


2 comments


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s