La Brenne

Samen met DeWereldZien.be ben ik naar La Brenne in Frankrijk geweest . Onder de leiding van Tom Linster en Ann Coppens die de streek goed kennen hebben we een leuke tijd gehad . We verbleven in Brenne&Berry een B&B uitgebaat door gedreven Vlamingen en natuurliefhebbers Marleen en Dirk.  De locatie en super lekker eten is de perfecte uitvalbasis voor de natuurbeleving in La Brenne.

Hier heb ik mij veel bezig gehouden met Macrofotografie en soms wat vogel en landschapsfotografie .We moesten nooit ver te gaan om iets te fotograferen , zelf in de achtertuin van Brenne&Berry was er veel te doen . Heb veel bijgeleerd van soorten vlinders en vogels . Hopelijk heb ik de juiste benaming onder de foto’s gezet , anders mag je me het zeggen.

Hier mijn foto’s van een super leuke week La Brenne !


2 comments


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s