Norway

Heb het geluk gehad om een reis te maken naar Noorwegen , dit heb ik samen met “DeWereldZien.be” gedaan . We vlogen naar Tromso,  vandaar zijn we eerst naar de Lyngen Alpen gegaan en de volgende dagen naar het prachtige eiland Senja.

Onder goede begeleiding van Ann Coppens en in samenwerking met Floris Smeets, die in Noorwegen woont, hebben we een prachtige tijd gehad. Met Ann ben ik al een paar keer op reis geweest dus ik wist dat ik in goede handen was.

De eerste avond hadden we het geluk om de Aurora Borealis of Noorderlicht waar te nemen. Op foto zagen we de groene kleur, spijtig genoeg was hij niet sterk genoeg om het met het blote oog te bewonderen. Met de Noorderlicht kan je niet de zekerheid hebben dat je deze zal zien. De volgende dagen hebben we bijna elke avond gezocht en soms gevonden maar er was te veel bewolking. Maar niet getreurd Noorwegen is een prachtig land.

We hebben ook een dag op zee doorgebracht , op zoek naar Orkas en gevonden ook.

De laatste 3 dagen hebben we in Senja door gebracht, dit is een prachtig eiland met supermooie Fjorden, op dit eiland is er een verscheidenheid van natuur, van Fjorden aan de kust tot prachtige landschappen in het binnenland.

We hebben lekker gegeten dankzij de hobby kok Floris. De groep was een leuke bende, heb veel geleerd van iedereen.

Dank aan Ann, Ronny, Floris, Andrea, Riet, Lut, Martine, Margot, Karel, Edwin en Ludo voor de leuke vakantie!

Hier enkele foto’s. Geniet ervan!

 


2 comments


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s