Hoge Venen

Had een 3 daagse gepland een maand geleden om naar de hoge venen te gaan , niet wetende of het weer ging mee vallen . De eerste 2 dagen bijna constant miezeren , kan zeggen dat er geen enkele foto naar mijn goesting was . De laatste nacht dacht ik morgen vroeg ontbijten en naar huis .

Die ochtend toen ik het gordijn open deed en zag dat er 10cm gesneeuwd had , wow , ik dus vlug ontbijten en zo rap mogelijk op stap . Eerste naar het hoogste punt van Belgie “Signal de Botrange” . Daar goeie 5u rond gelopen maar het lukte mij niet goed om een foto uit te krijgen ( raar niet ? ) . Dan maar naar een andere locatie waar ik de dag ervoor ook foto’s had getrokken . Geen super foto’s maar wou ze toch delen met jullie.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s