Hoge Venen

Had een 3 daagse gepland een maand geleden om naar de hoge venen te gaan , niet wetende of het weer ging mee vallen . De eerste 2 dagen bijna constant miezeren , kan zeggen dat er geen enkele foto naar mijn goesting was . De laatste nacht dacht ik morgen vroeg ontbijten en naar huis .

Die ochtend toen ik het gordijn open deed en zag dat er 10cm gesneeuwd had , wow , ik dus vlug ontbijten en zo rap mogelijk op stap . Eerste naar het hoogste punt van Belgie “Signal de Botrange” . Daar goeie 5u rond gelopen maar het lukte mij niet goed om een foto uit te krijgen ( raar niet ? ) . Dan maar naar een andere locatie waar ik de dag ervoor ook foto’s had getrokken . Geen super foto’s maar wou ze toch delen met jullie.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s