KingFisher

Je mag wel zeggen dat dit een favorite vogel is voor veel fotograven , je zou voor minder . Prachtige kleuren en een leuk gedrag .

Had al een jaar of 2 in de mot dat in men buurt waar ik regelmatig kom ijsvogels zaten . Dit jaar heb ik de indruk dat ze met meer zijn . Heb enkele maanden tijdens het fotograferen ook eens wat observatie gedaan om te zien waar ze regelmatig komen zitten . Ik mag zeggen met redelijk succes .

Normaal deel ik graag locaties met andere maar deze wil ik voor mezelf houden. Wil hier niet egoïstisch klinken maar het is een locatie waar ik tot rust kom en niet te veel mensen wil zien terwijl ik fotografeer . Hoop dat jullie dit respecteren.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s