Park van Tervuren

Zondag een dagje in Tervuren door gebracht (wat ik regelmatig doe) . Het was prachtig weer .

In de voormiddag enkele uurtjes aan het water mij neergelegd en deze fuut kwam dichter en dichter .

20170402-Tervuren

Na een lunch in de buitenlucht een beetje rond gewandeld . Zelf al zie ik niks blijf ik regelmatig 10 minuten stil staan en kijk ik rond . Bij één van die stops zag ik een winterkoning druk bezig heen en weer vliegen , hij of zij was een nestje aan het maken. Geweldig hoe die vogel dat toch allemaal in elkaar kreeg . Heb er toch wel 2 uur naar staan kijken en genieten ( ondertussen wel staan fotograferen natuurlijk 🙂 ) .

20170402-Tervuren-2

 

 


2 comments

  1. Hello Wim,
    We met in Tervuren on saturday afternoon. Do you remember, the two french speaking persons. But we could understand each other, most of all because we love the same things. Your photographs are really very beautiful. We are very pleased to have met you. Chantal and Christian Somer

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s