Kroeskoppelikaan en notenkrakers Hongarije Feb 2017

Heb eens een reis geboekt via Starling , de reis naar Bulgarije voor de kroeskoppelikaan en notenkrakers .

Na een lange trip door Bulgarije kwamen we in een klein dorpje aan de grens van Griekenland , daar verbleven we in een leuk hotelletje . Volgende dag gingen we de grens over om aan de Kerkinimeer de kroeskoppelikaan te bewonderen , prachtige vogel. Hier hebben we 2 dagen verbleven .

Daarna zijn we naar het binnenland van Bulgarije gegaan om in de bergen de mooie landschappen en de steenarend te fotograferen . Op de laatste dag van de reis zijn we nog naar de notenkrakers geweest , heb er zelfs één op mijn hand kunnen krijgen via voedsel , ze waren redelijk tam vanwege dat ze regelmatig eten kregen van de locals .

prachtige trip en enkele mooie foto’s al vind ik zelf .


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s